Specialiștii Medcenter dau startul campaniei „Mergi la medic! E vorba de sănătatea ta!”

Credit foto: Antoni Shkraba (Pexels)

Cu cea mai mare prevalență a diabetului zaharat din Europa (1 din 10 cetățeni având această suferință care cauzează orbire, insuficiență renală, amputație de membru și chiar infarct sau accident vascular), cu un rușinos loc 3 pe continent la afecțiuni psihice (1 din 10 români fiind diagnosticat cu o astfel de problemă de sănătate), cu peste 100 de decese înregistrate zilnic în rândul pacienților oncologici și cu un alarmant loc fruntaș în Europa la mortalitatea prin bolile cardiovasculare (cu un deces la fiecare 30 de minute prin infarct miocardic), România are o speranță de viață mult mai scăzută decât media europeană (78,4 ani femeile și 70,5 ani bărbații).

Cel mai recent raport al Comisiei Europene privind Starea Sănătății în Uniunea Europeană arată că decalajul este foarte mare comparativ cu țări precum Norvegia (83,3 ani), Islanda (83,1 ani) sau Irlanda (82,8 ani).
Alimentația deficitară, fumatul, consumul de alcool și droguri, lipsa de mișcare și neprezentarea la medic pentru analize și investigații medicale periodice sunt principalii factori care scad speranța de viață în țara noastră.

Platformă online pentru informarea pacienților
Pentru a preveni bolile și complicațiile lor severe, pentru a depista și corecta factorii de risc din timp, specialiștii Medcenter dau startul campaniei „Mergi la medic! E vorba de sănătatea ta”. Aceștia pun la dispoziția pacienților informații sigure și corecte despre tot ceea ce le-ar putea afecta viața și sănătatea. Platforma www.medcenter.ro este dezvoltată de experții în sănătate ai clinicilor Medcenter și se adresează oricărui pacient cu diverse afecțiuni. Aceasta le oferă celor interesați, nu doar suport informațional și psihologic, ci îi și ajută să-și găsească medicul de care au nevoie pentru a duce o viață normală cu problema lor de sănătate. Platforma este disponibiă 24 de ore din 24 de ore, 7 zile din 7.

Consultații medicale gratuite
Cu o vastă experiență profesională, specialiștii oferă și consultații în clinicile Medcenter. Pentru multe specialități, în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul curant, consultațiile sunt gratuite.
Din dragoste pentru oamenii care au nevoi medicale din sfera dermatologiei, alergologiei, endocrinologiei, urologiei, ginecologiei, oftalmologiei, ORL, medicinei interne, gastroenterologiei, cardiologiei, hematologiei, nefrologiei pediatriei, psihiatriei ș.a.m.d., experții Centrelor Medicale Medcenter își dedică absolut toate resursele pentru a le asigura pacienților servicii medicale la cele mai înalte standarde de calitate. Clinicile și laboratoarele de care dispune, dețin tehnologii moderne, care permit medicilor sa pună un diagnostic corect, cu maximum de siguranță și de confort pentru pacient.
Medcenter este locul în care pacienții din regiunea București-Ilfov și județele Buzău, Vrancea, Ialomița, Galați și nu numai, care suferă de boli cronice sau, pur și simplu, doresc să-și verifice starea de sănătate, au acces la servicii medicale moderne si de calitate.

Despre Medcenter

Compania Medcenter se impune ca furnizor de servicii medicale clinice și de laborator, tocmai prin calitatea dovedită a serviciilor pe care le livrează și prin respectarea unui standard de calitate pe care clienții, actuali sau potențiali, pot fi siguri că îl vor găsi în oricare din centrele sau laboratoarele Medcenter.
Valorile în care credem sunt grija pentru sănătatea pacientului, eficiența, transparența și profesionalismul!
Tradiționalul slogan Medcenter, „e vorba de sănătatea ta!”, rezumă importanța acestor valori în relația cu fiecare pacient, care este tratat ca un caz unic. Misiunea noastră este de a reda sănătatea fiecărui pacient, asigurând o evaluare corectă a stării de sănătate, printr-un diagnostic precis şi rapid. Suntem orientați permanent către identificarea și soluționarea nevoilor pacienților și a colaboratorilor noștri. Reușim să facem acest lucru furnizând constant servicii medicale competitive, bazate pe profesionalism, transparență și eficiență.
Cu peste 4.500.000 de teste de laborator efectuate anual, Medcenter este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii clinice și de laborator din Europa de Sud-Est.

Lasă un comentariu