Vara vine cu vești bune la Bacolux Hotels

Începutul lunii iunie aduce vești bune la Bacolux Hotels. Odată cu Rusaliile, grupul Bacolux Hotels redeschide treptat hotelurile de la Băile Herculane pe care le are în portofoliu, respectiv Afrodita Resort & Spa și Diana Resort.
Acum trei luni, pe 16 martie, grupul Bacolux Hotels și-a închis toate locațiile din Herculane, Craiova și Bușteni, la momentul decretării stării de urgență pe teritoriul României din cauza pandemiei. Au trecut, iată, mai bine de 100 de zile de suspendare, de distanțare și de reorganizare.

„În această perioadă, a trebuit să reînvățăm modul în care facem lucrurile, să implementăm noi reguli și noi proceduri de siguranță și igienă, noi circuite de dezinfecție. Avem o nouă provocare – menținerea siguranței și sănătății angajaților și oaspeților nostri și în fața acestei situații delicate”, precizează Laura Pătru, Marketing Manager Bacolux Hotels.
Marea redeschidere aduce vești bune și oferte turistice imbatabile atât pentru turiști, cât și pentru partenerii din turism, dar și multe responsabilități. Sumele alocate suplimentar în noile protocoale de dezinfectare și igienizare sunt de peste 270.000 lei.
„Înainte de redeschiderea activității pentru turiști, toate locațiile Bacolux vor fi dezinfectate de o companie certificată, prin proceduri avansate de dezinfecție, aprobate de instituții abilitate în domeniu. Printre măsurile de igienă adoptate în locații sunt plasarea de dozatoare cu dezinfectanți, atât în spațiile comune cât și în cele destinate angajaților, dotarea cu termoscanner la intrarea în hotel, dezinfectarea tuturor suprafețelor și obiectelor atinse cel mai frecvent din spațiile comune, plasarea de covorașe dezinfectante la toate căile principale de acces, folosirea restricționată a lifturilor, spălarea și dezinfecția suprafețelor din camere și spații comune cu soluții biocide, distanțarea legală a meselor din restaurantele resorturilor, crearea de programe predefinite pentru masă, pentru evitarea aglomerării restaurantelor, termoscannere la intrarea în restaurante, lămpi UV bactericide în zona alimentară, dezinfectarea meselelor și scaunelor după fiecare servire, monitorizarea zilnică a temperaturii angajaților și a stării acestora de sănătate la fiecare intrare în tură, utilizarea echipamentelor de protecție de către toți angajații hotelurilor”, punctează reprezentanții Bacolux Hotels.

La nivel de oferte turistice, echipa Bacolux Hotels își dorește să îi suprindă pe turiști. „Punem la bataie pachetul wellness de cinci zile, la care adăugam un bonus de două zile din partea casei. Adică plătești cinci zile și primești șapte. Apoi, ne dorim ca turiștii să înțeleagă că este vorba despre un concept de sănătate și imunitate. #NeFacemBineinRomania și ne întărim sistemul imunitar cu ajutorul renumitelor ape sulfuroase de la Herculane.
La Băile Herculane vă puteti găsi vindecarea la nivel respirator. Aici, apele sulfuroase pot liniști si trata rinite, laringo-traheite, bronșite cronice, sclero-emfizem pulmonar, peumo-conioze, silicoză și alte afecțiuni bronhopulmonare. ”Cura de Herculane, realizată în scop terapeutic, se recomandă convalescenților dupa pneumopatii acute, bacteriene și virotice, traheo-bronșite cronice simple, nevroze respiratorii. Apele minerale sulfuroase folosite sub formă inhalatorie au o acțiune de umectare a traiectului bronșic și favorizează drenajul produșilor de secreție bronșică”, spune medic primar balneo-fizioterapie și recuperare medicală, Otilia Oprișan, de la Afrodita Resort & Spa.

Din 4 iunie, sunteți așteptați la Herculane, la Afrodita Resort& Spa. Mergeți și vă bucurați de „cea mai frumoasă staţiune de pe continent” (Franz Iosef). Mergeți să vă bucurați de apă și de spa la Afrodita Resort & Spa.
,,Ne dorim ca segmentul de balneologie și SPA să redevină funcțional, el fiind principalul motor pentru turism de sănătate în perioada următoare. Obiectivul nostru este să implementăm toate standardele de siguranță, să repornim în cele mai bune condiții vacanțele românilor și să continuăm investițiile în această industrie care se afla înainte de pandemie în cel mai amplu și accelerat proces de dezvoltare din ultimele trei decenii”, adaugă Laura Pătru.
Bacolux Hotels înseamnă 26 de ani de activitate pe piața ospitalității din România, patru unități hoteliere, peste 1000 de locuri de cazare, 300 de angajati, 10 milioane de euro investiți în Băile Herculane în două hoteluri de 3 și 4 stele, 7,5 milioane de euro cifră de afaceri în 2019.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s