Cum vă place să gătiți?

PozaPaineLogopsd

Izolați de mai bine de o lună pe la casele noastre, fiecare dintre noi ne umplem timpul cum putem și cum vrem. Unii citim, unii facem sport, unii lucrăm, unii învățăm, iar mulți, foarte mulți gătim și mâncăm. Ce rețete alegem? Cum și ce pregătim? Ce și cum vă place? Aici e aici.
Dacă ești în pană de idei, dă un click pe www.cumvaplace.ro.O nouă destinație online pentru idei și sugestii faine în bucătărie pusă la cale de prietenii de la Mindopoly, un studio de creație și de conținut.
Ce găsiți pe pe www.cumvaplace.ro? Rețete care trebuie să iasă în bucătăria fiecăruia dintre noi exact așa cum vă place: adică simple, ușor de făcut acasă chiar și de cei mai puțin pricepuți în ale bucătăriei. De ce? E logic! A GĂTI este o artă și fiecare, în bucătăria lui, este un mic artist.
Site-ul http://www.cumvaplace.ro este structurat logic, pe categorii simple, care îi interesează pe toți aceia care gătesc acasă, fără pretenția de a fi mari maeștri culinari. ”Avem rețete împărțite în categorii clare, rețete care se fac ușor și repede, avem și câteva recomandări pentru cei care vor să comande mâncare când se satură de gătit, avem rețete de băuturi, dar și povești de citit la cafea”, spune Iuliana Panache, una dintre mințile creative de la Mindopoly.

De ce un nou site de cooking?
www.cumvaplace.roe un gând mai vechi al celor de la Mindopoly, dar până acum nu au avut niciodată suficient timp pentru proiecte lor. De ce cooking? Pentru că cei de la Mindopoly creează marketing de conținut, scriu/filmează sau ilustrează conținut din domenii diferite, inclusiv conținut legat de mâncare.
”De mai mulți ani, scriem/filmăm/ilustrăm și, nu în ultimul rând, gătim tot felul de rețete, pentru diferite proiecte, alături de chefi cunoscuți. Ar fi fost păcat să nu folosim toată această experiență și să nu o transformăm într-un proiect de conținut al nostru, mai ales că avem un studio de producție video dotat cu tot ce trebuie pentru zona de cooking”, punctează Iuliana Panache. ”Drept e că nu am apucat să filmăm prea mult pentru noi, dar când ne vom întoarce din izolare, sigur vom recupera.”
Rețetele de pe site-ul www.cumvaplace.ro sunt un ”patrimoniu” comun. Toți cei de la Mindopoly gătesc. În aceste zile, fiecare în bucătăria lui. În ultimii ani, au învățat atât de multe despre bucătărie, de la oameni mult mai pricepuți decât noi, încât au acumulat foarte multe informații și s-au îmbogățit cu multe rețete. Le încearcă și dacă ies cum le place, le pun pe site să vedeți și voi dacă e ceva cum vă place.
Site-ul www.cumvaplace.ro vrea să fie o platformă interactivă. Să comunice direct cu oamenii care îl urmăresc, să vă aducă povești frumoase, bine scrise. Așadar, trimiteți și voi rețete. Și spuneți ”cum vă place”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s