Cesar Millan este MA-GI-CI-AN!

cesar-2

I-am urmărit vrăjită emisiunile la televizor. M-am întrebat adesea dacă nu cumva totul nu-i decât o făcătură. Mi se părea incredibil ca un om să cunoască atât de în amănunt comportamentul câinilor, să le anticipeze intențiile, mișcările, alegerile. După ce i-am citit și cartea, m-am convins că știe totul despre câini. Chiar este un magician… Un maestru al psihologiei canine. Dacă anul trecut îmi spunea cineva că omul ăsta, Cesar Millan, o să includă și Bucureștiul în turneul lui european – „Once Upon a Dog Tour 2017” – n-aș fi crezut nici să mă pici cu ceară. Adevărul este că nici nu cred să merităm așa ceva. O țară care a ajuns cunoscută pentru barbaria pe care o practică din septembrie 2013, o țară în care câinele a devenit dușman național, o țară care a plătit două milioane de euro unei familii iresponsabile – familia Anghel -, o țară în care dezaxații care maltratează și ucid animale din plăcere nu sunt pedepsiți de legi care scriptic există, o țară în care Poliția Animalelor este o instituție care a fost înființată dar care nu funcționează, nici nu merită așa onoare. Din fericire mai suntem și cei pentru care câinele este cel mai bun prieten al omului. Cei pentru care această definție consacrată a rămas dintotdeauna valabilă. Cei pentru care câinele este un membru al familiei, iubit, îngrijit și respectat așa cum merită. Și mai ales există cei care și-au sacrificat liniștea și confortul pentru a salva câinii nimănui de la moarte, cei care nu au noaptea somn de grija lor, cei care se zbat să le găsească adoptatori și să le ofere ceea ce prietenul cel mai bun al omului merită din naștere: o viață împreună. Dar aceasta este o poveste în care dacă intru risc să mai ies peste vreo 50.000 de caractere scrise fără să fi putut spune totul.

Da, Cesar Millan vine la București, pe 21 martie. Și sigur va umple la refuz o sală (Polivalenta în cazul nostru), așa cum umple peste tot prin lume unde își susține show-ul și fascinează spectatorii. Câte 14 – 15.000 de spectatori la un singur show! Acum avem și noi ocazia de neratat de a-l vedea live instruind câinii să respecte comenzile și rezolvând probleme de comportament deranjate ale acestora. Cesar Millan este, fără îndoială, cel mai renumit antrenor canin din lume, iar talentul lui de a stabili o relație de încredere în raport cu câinii este unic, aș zice eu. Și ca mine ar zice toți cei care l-au văzut la lucru.

cesar-4

Cesar va lucra, pe scena Sălii Polivalente, cu zece câini-problemă selecționați în prealabil, el fiind un as în a rezolva fobiile acestora, agresivitatea (sau dimpotrivă, frica excesivă manifestată nejustificat), precum și o mulțime de alte tipuri de comportamente deviante.

Cesar Millan Live Las Vegas 8/15/14

cesars_way_studio_shot_09-0245

V-aș recomanda să vă grăbiți în a achiziționa bilete la show-ul din 21 martie, în caz că mai sunt disponibile. Vă amintiți cum s-au epuizat la spectacolele lui Andre Rieu? Ei, cam așa e și în cazul lui Cesar Millan. Biletele au fost puse în vânzare pe myticket.ro și au prețuri cuprinse între 100 și 425 lei, în funcție de poziționarea în sală.

Pentru că cele 42 de bilete VIP meet&greet la prețul de 599 lei au fost epuizate,  la cererea fanilor organizatorii au pus la dispoziție încă 44 de astfel de bilete. Acest tip de bilet include accesul în culise cu 20 de minute înainte de începerea spectacolului pentru o sesiune de meet&greet și oportunitatea de  a face o fotografie cu Cesar.

Câteva aspecte importante: spectacolul se va desfășura în limba engleză, însa va fi dublat în limba română. Accesul în Sala Polivalentă nu va fi permis persoanelor însoţite de animale de companie, iar filmarea sau fotografierea în timpul spectacolului vor fi strict interzise. Organizatorii au mai anunțat că Cesar se alătură eforturilor de salvare și reabilitare a animalelor întreprinse de Asociația Kola Kariola și va dona o parte din valoarea fiecărui bilet către asociație.

Parteneri media: Digi Animal World și Digi FM

Alți parteneri: Running Mag, Zile și Nopți, Asociația Chinologică Română și Asociația Kola Kariola

tito2

tito1

tito3

Reclame

2 gânduri despre “Cesar Millan este MA-GI-CI-AN!

 1. Veronica

  Mai sa fie! Necazul m-a adus la tine si aici si_I multumesc lui Dumnezeu pentru ce-am aflat. Necazul, doar daca vrei sa stii, este faza cu „tubul in mana” pentru care am luat o teapa de 400Ron si ar mai trebui sa le mai dau inca. Dar, sper din tot sufletul ca, prin ajutorul Bunului Dumnezeu si al autoritotilor competente, sa-mi rezolv aceasta… nici nu stiu cum sa-mi calific prostia!!!:((( Ma bucur ca existi!

  Apreciază

  1. laurabogaciu

   Scumpa mea, imi pare tare,tare,tare rau pentru ce ti s-a intamplat. Imi creste tensiunea de nervi cand aud de oameni escrocati de nenorocitii astia pe care i-as vrea in puscarie pentru cel putin 10 ani! Sper ca nu ai de gand sa iti achiti datoria fata de ei, cata vreme i-ai dat pe mana autoritatilor care sper ca vor dovedi si vor anihila aceasta retea de infractori. Mi-e tare ciuda si nervii imi vin rau pentru ca scursurile astea profita de necazul omului pentru care sanatatea este mai presus de orice. Asa cum de altfel este si firesc. Te rog sa dai share articolului respectiv, sa ii rogi si pe prietenii tai sa faca acelasi lucru, in speranta ca va afla cat mai multa lume, pentru a sti sa se fereasca de acest tip de escroci. Presupun ca sunt multi. De ei nu ducem lipsa… Oamenii cinstiti sunt ceva mai rari… Te imbratisez cu drag!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s