Mulțumesc, Doamnă!

de blog

Pe unii oameni îi plac la prima vedere. Pe alții nu reușesc nicicum să îi înghit. Și numai o singură dată mi s-a întâmplat ca o persoană care îmi era profund antipatică să treacă la un moment dat, într-o împrejurare, în tabăra opusă. O recunosc și îmi cer abia acum iertare, domnule Eugen Negrea… Azi voi scrie despre o persoană pe care am plăcut-o de la prima vedere. Și dacă stau să mă gândesc mai bine nici măcar nu a fost vedere, a fost mai întâi… ascultare.

Întâlnire memorabilă

Invitată la un eveniment la care m-am dus cu tot dragul din trei motive (simpatia pentru agenția care l-a organizat, notorietatea brandului pentru care a fost organizat evenimentul si nostalgia locului unde s-a desfășurat), am avut bucuria de a întâlni o persoană chiar memorabilă. Pentru că nu este niciun secret, pentru că nimeni nu îmi poate interzice aici să-l numesc, este vorba despre un eveniment ELMIPLANT, brand pe care îl cunosc și folosesc – chiar dacă nu exclusiv – de mulți ani. Și sunt convinsă că prea puține (și prea tinere) sunt femeile care nu au auzit de el. Ei bine, la acest eveniment am avut privilegiul de a o întâlni pe fondatoarea acestui brand de cosmetice.

O poveste începută simplu

Elena Cremenescu, de profesie farmacist, actualmente doctor farmacist, a înființat ELMIPLANT în 1992, cu bani împrumutați de la rude, prieteni și vecini. ELMIPLANT cu EL de la Elena, MI de la Mircea, soțul domniei sale și PLANT de la… ceea ce iubește mai mult. ELMIPLANT, un nume cunoscut acum și puternic, care a intrat curajos pe piață cu o cremă preparată dupa rețeta din caietul pe care orice farmacist care se respecta îl avea. O cremă nutritivă pentru ten uscat. După doar o lună, ELMIPLANT a oferit consumatoarelor sale o gamă de trei produse, cremei nutritive alăturându-i-se una hidratantă și una antirid. Povestea acestui brand, a oamenilor care l-au construit, a peripețiilor pe care le-au trăit, a temerilor pe care le-au avut, este lungă și fascinantă. Am citit-o pe Internet și o găsiți și voi dacă o căutați, dacă cercetați. Eu altceva vreau să nu treacă nespus.

Doar să o îmbrățișez

Când doamna Cremenescu a început să vorbească, în cadrul primului eveniment organizat de ELMIPLANT după 24 de ani de existență, din pricina poziției și aglomerației, nu o puteam vedea. Dar m-a fermecat vocea: o voce caldă, blajină și bună. O voce care și-a înghițit lacrimile când a spus că Mircea, soțul și partenerul său în povestea ELMIPANT, nu mai este. Că nu poate fi alături de noi, că nu se poate bucura de această întâlnire. M-a emoționat sincera dumisale mirare că eram acolo “toți cei care scrieți despre produsele mele”. Am așteptat să-și termine speech-ul, să se sfârșească sesiunea de întrebări și răspunsuri, pentru că tot ce mi-am dorit a fost să o îmbrațișez. Ceea ce am și făcut.

Pasiunea nu are de-a face cu bogăția

După ce a vândut ELMIPLANT Grupului elen Sarantis, în 2007, doamna Cremenescu a rămas să continue o muncă de cercetare, în laborator. Pentru că nu te poți despărți de ceea ce face parte din ADN-ul tău nici când ești cu 6,5 milioane de euro mai bogat. Așa că orice produs ELMIPLANT nou apărut pe piață poartă în el garanția acestei semnături de valoare.

2 gânduri despre “Mulțumesc, Doamnă!

 1. ELENA CREMENESCU

  Draga Laura Bogaciu ,
  au trecut 5 ani de la acel eveniment ; nu stiu cand si nu stiu cum…. problema este ca absolut intamplator , acum , am gasit aceasta ” declaratie de dragoste la prima auzire ” din partea ta !! Tocmai acum, dupa cinci ani ! Tocmai in aceste conditii vitrege de solitudine , dumneata , Laura Bogaciu , m-ai facut sa plang cu suspine si sa-ti multumesc ca mi-ai inseninat ziua !!
  Ca urmare iti daruiesc cea mai sincera si mai puternica imbratisare cu gandul ca esti bine , ca ai tai sunt bine sanatosi si cu speranta ca ne vom revedea sa ne povestim ce-am facut fiecare in „ultimii cinci ani ”
  Cu multa afectiune ,
  Elena Cremenescu

  Apreciază

  1. laurabogaciu

   Scumpa si buna Doamna!
   Este randul meu sa ma emotionez si sa ma simt mai mult decat onorata sa citesc cuvintele pe care mi le-ati adresat! Imi sunteti una dintre cele mai placute amintiri ale unei intalniri si va marturisesc ca si azi imi amintesc totul in amanunt.Totul! Slava lui Dumnezeu, sunt bine si eu, si toti ai mei.Si sper din suflet ca si dvs si toti cei dragi dvs. De-ar fi sa ne mai intalnim inca o data voi considera ca m-a rasfatat soarta fara sa am merite.
   Va imbratisez cu tot dragul care – credeti-ma- e foarte, foarte, foarte mare!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s